Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Σαλάτα με αγκινάρες, ρόκα, λαδοτήρι

Υλικά:
4 αγκινάρες φρέσκες η κονσέρβα...
χυμός από 3 λεμόνια
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 ματσάκι ρόκα
100 γρ. λαδοτύρι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε αμέσως σ’ ένα μπολ με νερό και το χυμό από το ένα λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Ετοιμάζουμε ένα ντρέσινγκ με το χυμό από τα υπόλοιπα λεμόνια, το ελαιόλαδο, το τριμμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Μαρινάρουμε τις κομμένες αγκινάρες σ’ αυτό το ντρέσινγκ για 2 ώρες και τις σερβίρουμε πάνω από ένα στρώμα με φύλλα ρόκας.
Γαρνίρουμε τη σαλάτα με το λαδοτύρι κομμένο σε νιφάδες.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop