Υλικά:
2 μεγάλα καλαμάρια
100 γρ. φέτα τριμμένη
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
100 γρ. κασέρι τριμμένο
Μισή πιπεριά πράσινη και κόκκινη κομμένες σε κύβους
Μία κουταλιά μαιντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλοκάμια ψιλοκομμένα και γεμίζουμε τα καλαμάρια μας. Κλείνουμε το κάθε άνοιγμα με μία οδοντογλυφίδα και τα ψήνουμε σε ψηστιέρα ή και στο φούρνο, όχι όμως για πάρα πολύ ώρα για να μη στεγνώσει και σκληρύνει το κρέας τους. Ρίχνουμε λαδολέμονο αμέσως μόλις τα βγάλουμε από την ψησταριά ή το φούρνο, τα κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου