Αρχική σελίδα - Ηome page

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σκορδαλία με αμύγδαλα (Μικρασιάτικη)....


Υλικά:
  • 4 πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες

  • 150 γραμ αμυγδαλόψιχα

  • 4-6 σκελίδες σκόρδο

  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • χυμό λεμονιού

  • 3-4 κ .σ ξύδι
  • αλάτι

  • Εκτέλεση:
    Χτυπάμε στο μπλέντερ το σκόρδο με το αλάτι
    προσθέτουμε τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το χτύπημα να γίνουν αλοιφή
    ρίχνουμε τις πατάτες ζεστές  και χτυπάμε καλά
    συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι το ξύδι και το λεμονή
    η σκορδαλιά μας είναι έτοιμη

    Καλή επιτυχία!!!!!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου