Υλικά:
500 γρ. σοκολάτα
750 γρ. αμύγδαλα ανάλατα
Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (επάνω σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει, τοποθετούμε σκεύος μεταλλικό όπου βάζουμε τη σοκολάτα). Όταν λιώσει η σοκολάτα, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε μπολ όπου έχουμε βάλει τα αμύγδαλα και αναμιγνύουμε καλά. Παίρνουμε μία – μία κουταλιά της σούπας από το μίγμα και τοποθετούμε σε λαδόκολλα, δημιουργώντας τα «ανώμαλα» σοκολατάκια. Αφού κρυώσουν, τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου