1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι
4 ποτήρια κρασί κόκκινο πικροδάφνη
1 κιλό πατάτες μικρές
Λίγο κόλιανδρο
Λίγα φύλλα δάφνης
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε κομμάτια το κρέας,τα χτυπάμε λίγο να πλατύνουν και τα τοποθετούμε
σε μια πιατέλα.
Ρίχνουμε το κρασί,τον κόλιανδρο και τα φήνουμε να μαριναριστούν για 5 ώρες.
Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα και το κοκκινίζουμε για λίγο.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις μαρινάρουμε για λίγο κι αυτές στο κρασί που είχε το κρέας.
Στη κατσαρόλα προσθέτουμε τις πατάτες,ρίχνουμε το κρασί που έμεινε από το μαρινάρισμα.
Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης,αλάτι-πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν,
κουνώντας την κατσαρόλα πότε-πότε
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου