Υλικά:
6 κολοκυθάκια
2 αβγά
3 πατάτες μεσαίου μεγέθους
1 μεσαία κρέμα γάλακτος
200 γρ κίτρινο τυρί που λιώνει τριμμένο
100 γρ φέτα
άνηθος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τις πατάτες, τα ρίχνουμε στο ταψάκι προσθέτοντας ελαιόλαδο και ελάχιστο νερό Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν. Αφού ψηθούν τα βγάζουμε και προσθέτουμε τον άνηθο, τα τυριά. Τέλος, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με τα αβγά και τα ρίχνουμε και αυτά. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου