Για 4 ατομικά γιαουρτογλυκάκια θα χρειαστείτε:
- 2 κεσεδάκια ατομικά γιαούρτι (εμένα μ'αρέσει το natural, που είναι σαν κρέμα)
- 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ολικής άλεσης (φαντάζομαι μπορούν να αντικατασταθούν με corn flakes ή digestive).
- Σιρόπι φράουλας (έτοιμο ή το σιρόπι του γλυκού)
- Γλυκό κουταλιού φράουλας.
- Σε ένα ποτήρι παγωτού ή τέλος πάντων σε αυτά τα κολωνάτα, ρίχνετε σιρόπι φράουλας στα πλάγια για να γίνει εφετζίδικο.
Δεν το συζητάω... είναι καταπληκτικά δροσερό, ελαφρύ, φρουτένιο και προφανώς με λίγες θερμίδες.
- Για όσους δεν φοβούνται τις θερμίδες μπορούν να κάνουν και την εξής παραλλαγή
1 κεσεδάκι γιαούρτι + 1 δόση ζελέ (προτιμώ ανανά) + 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει ομογενές μίγμα.
Διαλύουμε το ζελέ στη μισή ποσότητα ζεστού νερού που αναγράφεται στις οδηγίες.
Ανακατέυουμε τα δύο μίγματα και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθούν λίγο.
Μετα "στήνουμε" το ποτήρι σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.
Εξαιτίας του ζαχαρούχου θα είναι πιο γλυκό και εξαιτίας του ζελέ θα "στέκεται" καλύτερα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου