Υλικά:
5 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
6 κλωναράκια δυόσμο, ψιλοκομένο
5 πιπεριές φλωρίνης
250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 κουταλιά της σούπας λάδι
Για τη σως
5 κουτ. της σούπας μπαλσάμικο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. του γλυκού μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλείφουμε ένα ταψί με λάδι και απλώνουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια. Αλατίζουμε και τα ψήνουμε στο γκριλ, γυρνώντας τα και από τις δυο μεριές μέχρι να μαλακώσουν. Τοποθετούμε σε μια πιατέλα τα κολοκυθάκια. Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές , πετάμε τα σπόρια και τις κόβουμε κομματάκια πάνω από τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε το δυόσμο και την φέτα. Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας όλα μαζί και περιχύνουμε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου