Υλικά:
- 500 γραμμάρια Κοφτό
- 3 μεγάλες τομάτες κομμένες σε κύβους
- 1 αγγούρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
- 10 ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια
- Φρέσκια ρίγανη
- Ξερό θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 150 γραμμάρια τριμμένη φέτα
Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά δηλαδή τις τομάτες και το αγγούρι και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Κόβετε σε μικρά κομμάτια τις ελιές και ξαλμυρίζετε την κάπαρη. Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό και στην συνέχεια το σουρώνετε. Το τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με όλα τα υλικά. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την τριμμένη φέτα και σερβίρετε.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου