Υλικα:
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα τα κοτσάνια
1/3 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο με το αλάτι και το πιπέρι και σωτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ψήνουμε στην μία πλευρά για 3-4 λεπτά και μετά τα γυρίζουμε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά για ακόμα 3-4 λεπτά.Προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε συνεχώς τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστεί εντελώς το κρασί. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Σερβίρετε τα μανιτάρια σας με πίτα και ταχίνι.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου