Αρχική σελίδα - Ηome page

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

| Ανθότυρο σαγανάκι ......


 
Υλικά :για 4 άτομα

250 γρ. ανθότυρο, σφιχτό (όχι υδαρές)
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο νερό
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνι

Θα χρειαστείτε 2 βαθιά πιάτα (για το νερό και το αλεύρι)
1 τηγάνι
1 φαρδιά σπάτουλα

Εκτέλεση

Κόβουμε το ανθότυρο σε φέτες πάχους 2,5 εκ. Βρέχουμε κάθε φέτα και από τις δύο πλευρές. Τις περνάμε από το αλεύρι και τις τινάζουμε με προσοχή να φύγει το παραπανίσιο. Με τη βοήθεια μιας φαρδιάς σπάτουλας, τις βάζουμε σε μέτρια καυτό λάδι στο τηγάνι και τις αφήνουμε μόλις 20-30 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά. Τις γυρίζουμε με προσοχή να μη σπάσουν, γιατί το ανθότυρο είναι ένα τυρί με μικρή συνοχή.
Σερβίρουμε κατευθείαν, ζεστές καθώς είναι.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου