Υλικα:
- 3 φιλετάκια κοτόπουλο
- 1,1/2 κούπα κριθαράκι μέτριο
- 3 ντομάτες
- 1 κρεμμύδι
- 1 κύβο knor μεσογειακό κοτόπουλο
- ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- κεφαλοτύρι τριμμένο
- Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο τα φιλετάκια κομμένα μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
- Σε ένα ποτήρι βραστό νερό διαλύουμε τον κύβο.Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη.
- Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο το βάζουμε μέσα στη γάστρα μαζί με το ελαιόλαδο όπου τριγαρίστηκε,το κριθαράκι,την τριμμένη ντομάτα,τον ζωμό,αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνουμε στους 200 για 45' περίπου μέχρι να φουσκώσει το κριθαράκι.
- Πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε χωρίς καπάκι για άλλα 10' να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου