Αρχική σελίδα - Ηome page

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κοτοπουλο γιουβετσι......




Υλικα:
  • 3 φιλετάκια κοτόπουλο
  • 1,1/2 κούπα κριθαράκι μέτριο
  • 3 ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κύβο knor μεσογειακό κοτόπουλο
  • ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτελεση:
  1. Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο τα φιλετάκια κομμένα μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
  2. Σε ένα ποτήρι βραστό νερό διαλύουμε τον κύβο.Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη.
  3. Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο το βάζουμε μέσα στη γάστρα μαζί με το ελαιόλαδο όπου τριγαρίστηκε,το κριθαράκι,την τριμμένη ντομάτα,τον ζωμό,αλάτι και πιπέρι.
  4. Ψήνουμε στους 200 για 45' περίπου μέχρι να φουσκώσει το κριθαράκι.
  5. Πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε χωρίς καπάκι για άλλα 10' να λιώσει το τυρί.
Καλη επιτυχια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου