Υλικά:
- 500 γραμμάρια,κοφτό μακαρονάκι
- 120 γραμμάρια σάλτσα τομάτας βασιλικό, θυμάρι και κόκκινο κρασί
- 4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
- 80 γραμμάρια τριμμένη φέτα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό και στην συνέχεια το σουρώνετε. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και τα ψήνετε με πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή για 10 λεπτά στο grill του φούρνου σας. Σε μια κατσαρόλα προσθέτετε τα ψημένα κομμάτια κοτόπουλου και την σάλτσα τομάτας και τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα προσθέτοντας από πάνω την τριμμένη φέτα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου