Υλικά2 κολοκυθάκια
1 σόδα (250 ml.)
3/4 κούπας αλεύρι
αλάτι
ΕκτέλεσηΚόβουμε τα κολοκυθάκια λεπτές ροδέλες και τα αλατίζουμε.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε την σόδα με το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Αν είναι πολύ πηκτό βάζουμε λίγη σουρωτή ακόμη.Το μείγμα πρέπει να γίνει λίγο πιο αραιό από το μείγμα για λουκουμάδες.
Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια μέσα στο κουρκούτι και τα ανακατεύουμε να πάει παντού.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι να κάψει και ρίχνουμε μια μια τις ροδέλες μέχρι να ροδίσουν και τις γυρίζουμε να ροδίσουν από την άλλη
τα σερβίρουμε με τζατζίκι.
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου