Αρχική σελίδα - Ηome page

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κοτόπουλο ταντούρι(Συνταγή ινδίκη)....


Υλικά

6 -7 μπουτάκια κοτόπουλο χωρίς τήν πετσά του
Γιαούρτι 1 φλιτζάνι
1 κρεμμύδι
2 σκόρδα
1 κ. Σούπας κομμένο τζίντζερ
Χυμό από μισό λεμόνι
3 κουταλιές ξίδι
2 κουταλάκια κόλιανδρο
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλιά σούπας πάπρικα
1 κουταλάκι τσίλι
2 κουταλάκια Κάρι
Αλάτι


Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα μπαχαρικά με το γιαούρτι και προσθέτουμε το μείγμα του μπλέντερ. Βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και τα αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο .
Ψήνουμε το κοτόπουλο πάνω σε σχάρα στους 200 βαθμού για 40-50'. Αλείφουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος με τη μαρινάτα και προσθέτουμε λίγο αλάτι,το σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι.


Καλή επιτυχία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου