Αρχική σελίδα - Ηome page

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Xοιρινό με μουστάρδα & πιπεριές




Υλικά:

• 800g χοιρινό μπούτι ή σπάλα κομμένο
σε μικρά κομμάτια
• 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
• 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
• 2 κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες
• 3 κουταλιές μουστάρδα πικάντικη
• ½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
• 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
• αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:

Mε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε σε βαθύ αντικολλητικό
τηγάνι τις πιπεριές και το χοιρινό μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ζωμό των λαχανικών
και ανακατεύουμε.
Σιγοψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά
και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα
γάλακτος και ανακατεύουμε. Aφήνουμε το φαγητό
στη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου