Αρχική σελίδα - Ηome page

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πανσέτα με μουστάρδα και λεμόνι.....



Υλικά:

800 γραμ. χοιρινή πανσέτα κομμένη σε λεπτές φέτες
250 γραμ. φρέσκα μανιτάρια
300 γραμ. φρέσκο σπανάκι
2 λεμόνια
1 κουτ. της σούπας πικάντικη μουστάρδα
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
2 κουτ. της σούπας σόγια σος
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε  τις φέτες της πανσέτας, γυρνώντας τις και από τις δύο πλευρές. Τις αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά περίπου, και στη συνέχεια  αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τον χυμό των λεμονιών , τη μουστάρδα, τη σόγια σoς και το κρασί. Το αφήνετε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες, ξεπλένετε και στραγγίζετε το σπανάκι. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ρίχνετε τα μανιτάρια και το σπανάκι, τα αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε για 7-8 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Σερβίρετε και περιχύνετε με τη σάλτσα.

Καλή επιτυχια!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου