Υλικά:
8 αβγά
¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
5-6 ντομάτες φρέσκες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη ή
400γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα κονσέρβα
200 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε σε ένα τηγάνι τις ντομάτες με το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ζάχαρη.
Σπάτε τα αυγά μέσα σε ένα μπολ (να μείνουν ολόκληρα ). Όταν η σάλτσα έχει πιει τους χυμούς της, ρίχνετε τα αβγά στο τηγάνι και αμέσως αρχίζετε να τα σπάτε με ξύλινο κουτάλι κάνοντας κινήσεις μπρος πίσω (όχι κυκλικές γιατί θα γίνουν ομελέτα), για να σχηματίσουν κίτρινες και άσπρες τουφίτσες ανάμεσα στην ντομάτα.
Όταν τα αβγά πήξουν αρκετά, προσθέτετε τη φέτα και την αναμειγνύετε απαλά για να ψηθεί αλλά να μη λιώσει. Ελέγχετε για αλάτι και προσθέτετε πιπέρι.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου