Αρχική σελίδα - Ηome page

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Λαζάνια μανιταρια....


Υλικά

600 γρ. λαζάνια
300 γρ. μανιτάρια
100 γρ. βούτυρο
4 φύλλα βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο μικρή ψιλοκομμένη 
αλάτι
πιπέρι
παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαζάνια. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα στραγγίζουμε, τα σκουπίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον βασιλικό. Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι με το μισό βούτυρο και όταν κάψει, σοτάρουμε το σκόρδο  ρίχνουμε τα μανιτάρια για τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς με ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε στα μανιτάρια τον βασιλικό, τα ανακατεύουμε, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να 


Υλικά

600 γρ. λαζάνια
300 γρ. μανιτάρια
100 γρ. βούτυρο
4 φύλλα βασιλικό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαζάνια. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα στραγγίζουμε, τα σκουπίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον βασιλικό. Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι με το μισό βούτυρο και όταν κάψει, ρίχνουμε τα μανιτάρια για τα αφήνουμε για 4-5 λεπτα ανακατεύοντας διαρκώς με ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε στα μανιτάρια τον βασιλικό, τα ανακατεύουμε, ρίχουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοψηθούν για 3 περίπου λεπτά. Στραγγίζουμε τα λαζάνια, τα αδειάζουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα που ετοιμάσαμε με τα μανιτάρια και τον βασιλικό και με το υπόλοιπο βούτυρο περιχύνουμε τα λαζάνια και τα σερβίρουμε ζεστά 

Καλή επιτυχια!!!!! για 3 περίπου λεπτά. Στραγγίζουμε τα λαζάνια, τα αδειάζουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα που ετοιμάσαμε με τα μανιτάρια και τον βασιλικό και με το υπόλοιπο βούτυρο περιχύνουμε τα λαζάνια και τέλος το τυρί. τα σερβίρουμε ζεστά 

Καλή επιτυχία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου