Υλικά:
1 κιλό σουπιές
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τού τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις σουπιές , Κόβετε τα κεφάλια και το σώμα τους σε κομμάτια.
Τις βάζετε στην κατσαρόλα μαζί με τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζετε όλα μαζί για 7-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μόλις για 2-3λεπτά .
Καλή επιτυχια!!!!!!!!
1 κιλό σουπιές
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τού τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις σουπιές , Κόβετε τα κεφάλια και το σώμα τους σε κομμάτια.
Τις βάζετε στην κατσαρόλα μαζί με τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζετε όλα μαζί για 7-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μόλις για 2-3λεπτά .
Καλή επιτυχια!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου