Αρχική σελίδα - Ηome page

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μακαρόνια με μανιτάρια και σκόρδο....


Υλικά:
1/2 κιλό μακαρόνια (ή κάθε άλλο είδος ζυμαρικού)
2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια, Πλευρωτοί ή Ασπρομανίταρα
σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, λάδι

Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε ζεστά.
2. Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι, τα μανιτάρια κομμένα σε κομμάτια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε για λίγο το σοτάρισμα.
3. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τα μακαρόνια για να πάει η μυρουδιά του σκόρδου σε όλο το φαγητό.
4. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τυρί τριμμένο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή Επιτυχία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου