ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό βρασμένες πατάτες (χωρίς τη φλούδα τους)
250 γρ. γεμάτες λευκός ταραμάς
1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο
1.1/2 λεμόνι (χυμός)
2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο απαλό
2κ.σ ξύδι
2 κ.σ. νερό
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις πατάτες και αφού κρυώσουν ελαφρά, ώστε να μπορούμε να τις πιάσουμε, τις ξεφλουδίζουμε. Τις κομματιάζουμε με το μίξερ στους κόφτες ή στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι, και το λεμόνι. Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν. Σταγόνα σταγόνα, με ροή κλωστής και πάντα με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Τέλος προσθέτουμε το νερό.
Καλή Επιτυχία !!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου