Αρχική σελίδα - Ηome page

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τονοσαλατα...

Υλικά:
480 γρ. τόνο σε κονσέρβα
4 γεμάτες κ.σ. μαγιονέζα
3 γεμάτες κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
Χυμό απο μισό λεμόνι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
 1 κ.γ μουστάρδα

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ και μεγάλο μπωλ χτυπάμε όλα τα υλικά με ένα σίρμα, προσθέτουμε τον τόννο, τη σως και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Τοποθετούμε την τοννοσαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν τη σερβίρουμε

Καλή επιτυχία!!!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου