Αρχική σελίδα - Ηome page

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Κόκκινο κέικ βελούδου... (Αγγλία ) Red Velvet Cake!!



Υλικά:
2-1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες της χρήσεις
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1-1/2 κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
2 ολόκληρα μεγάλα αυγά
1-1/2 φλιτζάνια Λάδι από Κουκούτσια Σταφυλιού η σπορελαιο
1 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
1-1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 μπουκαλάκια  των 30γρ κόκκινο χρώμα για  τρόφιμα

Κρεμα τυριου:

500 γρ.(2  πακέτα) τυρί κρέμα   μαλάκωσε σε θερμοκρασία δωματίου
30 γρ.ανάλατο βούτυρο , μαλάκωσε σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
8 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 175 βαθμούς.
Χτύπησαν ελαφρά τα αυγά με ένα σύρμα και στη συνέχεια προσθέστε το λάδι , το βουτυρόγαλα , το ξίδι , τη βανίλια και το χρωματισμό τροφίμων . Χτυπάμε μαζί μέχρι να ενωθούν .
Στο μπολ του μίξερ σας , ανακατέψτε μαζί το αλεύρι , τη ζάχαρη , το κακάο , τη σόδα και το αλάτι .
Προσθέστε τα υγρά συστατικά στο ξηρό μείγμα και επί μέσου μέχρι να ενωθούν ,  μέρος του μπολ
Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να διαιρέσει στα δυο το μείγμα το βάζετε στα δυο ταψάκι  Νο 24 χτυπήστε μερικές φορές στον πάγκο για να απελευθερώσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα .
Ψήστε για 25-30 λεπτά
Αφήστε το κέικ να κρυώσει για 10 λεπτά

Για την κρέμα:
Χτυπάτε το τυρί κρέμα , το βούτυρο , τη βανίλια και την άχνη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ . Χτυπάμε σε υψηλά επίπεδα μέχρι να πήξει

Συναρμολόγηση:
Τοποθετήστε τον ένα πάτο του κέικ  στη πιατέλα  και από πάνω αρκετή κρέμα και απλώνονται ομοιόμορφα έτσι ώστε κάποια από αυτό αρχίζει να πέφτει από τις πλευρές του κέικ.  προσθέτετε τον δεύτερο πάτο,τοποθετήστε ένα μεγαλύτερο ποσό τις κρέμας  στην κορυφή και ισιώστε πέρα ​​από την κορυφή και κατά μήκος των πλευρών.

Καλή Επιτυχία !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου