Αρχική σελίδα - Ηome page

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Τρούφες τραγανές....



Υλικά:

250γρ κουβερτούρα
1 πακέτο μπισκότα μιράντα ή παπαδοπούλου
1φλτζ καρύδια χοντροκομμένα
1 κουταλιά κονιάκ
1φλτζ κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές κακάο σκόνη άγλυκη
2 κουταλιές άχνη
Για το τύλιγμα
Κοπανισμένα μπισκότα
Τρούφα

Κακάο

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα, το κακάο και την άχνη.
Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τα καρύδια χοντροκομμένα, το κονιάκ και τα μπισκότα θρυμματισμένα.
Αφήνουμε το μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει λίγο.
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τυλίγουμε με υλικά της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου