450 γρ. χουρμάδες
450 γρ. σύκα(ξερά)
450 γρ.σταφίδα
450 γρ. καρυδόψυχα
225 γρ. φρουί-γλασέ (πορτοκάλι)
άχνη ζάχαρη ή ινδική καρύδα
Εκτέλεση:
Αφαιρούμε από τους χουρμάδες τα κουκούτσια και από τα σύκα το κοτσανάκι τους. Τα περνάμε, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά απο μηχανή κρέατος ή μπλέντερ. Πλάθουμε το μίγμα σε μικρές μπαλίτσες, τις οποίες τυλιγουμε σε τριμμενο ινδοκάρυδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου