Υλικά:
- 20 μικρά σφολιατίνια στρογγυλά
- φρέσκια σάλτσα τομάτας για να αλείψετε τα σφολιατίνια
- 100 γρ. τριμμένo τυρί για πίτσες ή μοτσαρέλα κίτρινη σκληρή
- 2 φέτες ζαμπόν κομμένο σε καρεδάκια
- ελαιόλαδο για ράντισμα
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Αλείφετε τα σφολιατίνια με τη σάλτσα τομάτα. Τα πασπαλίζετε και τα γεμίζετε σε όλη την επιφάνεια με το τυρί. Ρίχνετε και από λίγα καρεδάκια ζαμπόν στο κάθε ένα και τα ψήνετε στον φούρνο για 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου