Υλικά
430 γρ. σοκολάτα γάλακτος
3 φλιτζ. ινδοκάρυδο
1 φλιτζ. ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Αναμειγνύετε την καρύδα με το ζαχαρούχο και κάνετε ορθογώνια μπαστουνάκια, τα βάζετε σε πυρέξ με λαδόκολλα και τα τοποθετείτε στην κατάψυξη.
Στη συνέχεια, λιώνετε την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί, βγάζετε την καρύδα από την κατάψυξη και τα βουτάτε.
Τέλος, στολίζετε με λίγο ινδοκάρυδο και είναι έτοιμα.
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου