Υλικά
1 μεσαίο τσουρέκι
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
5 κσ μερέντα
1 σακουλάκι τρούφα ή σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Κόβουμε το τσουρέκι σε κυβάκια μέσα σε ένα μπολ
Ρίχνουμε την καραμέλα και ανακατεύουμε καλά
Συνεχίζουμε με τη μερέντα
Και τις σταγόνες ή την τρούφα
Ανακατεύουμε τα υλικά απαλά με μια σπάτουλα και βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα ή το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο σαν σαλάμι
Το βάζουμε για 2-3 κατάψυξη και το βγάζουμε μισή ώρα πριν σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου