Αρχική σελίδα - Ηome page

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σαλάτα του σέφ ...




  ΥΛΙΚΑ 

Μαρούλι: 1 μέτριο
Ντομάτα: 1 μεγάλη
Αγγούρι: 1 μέτριο
Κομμένο λουρίδες ζαμπόν: 80 γρ.
Κομμένο λουρίδες  κίτρινο τυρί: 80 γρ.
Βρασμένα σφιχτά αυγά: 2 μεγάλα
Υλικά συνταγής για τη σος:
Μαγιονέζα: 1/2 κούπα
Κέτσαπ: 3 κουταλιές
Μουστάρδα: 1/2 κουταλάκι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα αυγά σφιχτά. Τα ξεπλένετε με κρύο τρεχούμενο νερό και αφού κρυώσουν τα       ξεφλουδίζετε.
2. Πλένετε το μαρούλι και το στεγνώνετε. Το κόβετε σε λουρίδες. Kόβετε τη ντομάτα και το αγγούρι.
3. Αναμειγνύεται σε σαλατιέρα το μαρούλι, τη ντομάτα, το αγγούρι, το ζαμπόν και το τυρί. Kόβετε τα αυγά σε τέταρτα και τα βάζετε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά
4. Αναμιγνύετε τα υλικά για τη σος και περιχύνετε τη σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου