ΥΛΙΚΑ:
1κιλο αρακά φρέσκο η κατεψυγμένο
200γρ.κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
200γρ.Μπέικον χοντροκομμένο σε φέτες
150γρ.βούτυρο
Λίγο άνηθο
Αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το βουτύρωνα κάψει και προσθέτετε το Μπέικον να ροδίσει
για 5'λεπτα περίπου.προσθέτετε τον αρακά.κρεμμυδάκια άνηθο,αλάτι και πιπέρι το ανάλογο νερό
(1 λίτρο νερό) και αφήνετε να βράσουν για 20' με 25' λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.σερβίρεται ζεστός η κρύος (κοτόπουλο,κρέας..)
Kαλη επιτυχία!!!!1
1κιλο αρακά φρέσκο η κατεψυγμένο
200γρ.κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
200γρ.Μπέικον χοντροκομμένο σε φέτες
150γρ.βούτυρο
Λίγο άνηθο
Αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το βουτύρωνα κάψει και προσθέτετε το Μπέικον να ροδίσει
για 5'λεπτα περίπου.προσθέτετε τον αρακά.κρεμμυδάκια άνηθο,αλάτι και πιπέρι το ανάλογο νερό
(1 λίτρο νερό) και αφήνετε να βράσουν για 20' με 25' λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.σερβίρεται ζεστός η κρύος (κοτόπουλο,κρέας..)
Kαλη επιτυχία!!!!1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου