Αρχική σελίδα - Ηome page

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μουστάρδας......

Υλικά:
4 χοιρινά φιλετάκια γύρω στα 180-200 γρ. το καθένα,
80 γρ. προσούτο.

Για τη σάλτσα:

30 γρ. βούτυρο,
40 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
150 γρ. διάφορα μανιτάρια,
30 γρ. μουστάρδα με σπόρους,
50 ml κόκκινο κρασί,
200 ml ζωμό βοδινού,
50 ml φρέσκια κρέμα γάλακτος.

Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνετε τα φιλετάκια και τα τυλίγετε με το προσούτο. Τα ψήνετε στη σχάρα για 4-5 λεπτά και μετά τελειώνετε το ψήσιμό τους στο φούρνο για άλλα 6 λεπτά.

Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και τα μανιτάρια για 4 λεπτά. Προσθέτετε το κρασί, το ζωμό και μετά τη μουστάρδα με σπόρους και σιγοβράζετε για λίγο.

Στο τέλος προσθέτετε και τη φρέσκια κρέμα γάλακτος.

Σερβίρετε με λαχανικά σχάρας και φρέσκιες πατάτες σοτέ με αρωματικά.

Καλή επιτυχία!!!!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου