Υλικά:
1 μεγάλο χταπόδι
1/2 κούπα ξύδι
σκόρδο σε φέτες κατα βούληση
1 κούπα ούζο
λίγο πιπέρι σε κόκκους
1 κουτ.γλ. μπαχάρι
λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να το σκεπάζει. Προσθέτουμε το ξύδι και βράζουμε να μισομαλακώσει. Το στραγγίζουμε και ατο κόβουμε σε κομματάκια.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι, ρίχνουμε το χταπόδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2'. Μετά ρίχνουμε το ούζο, το μπαχάρι και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτια 5-7'.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου