Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας κουρού
750 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
4 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο
3 κούπες γάλα
3 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 κούπα μαιντανό ψιλοκκομμένο
Εκτέλεση:
Κατεβάζουμε το μίγμα απο την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε τα 3 αυγά με τις 2 κούπες γάλα .
Ανακατεύουμε το μίγμα των μανιταριών με το γάλα και τα αυγά. Προσθέτουμε και τα τυριά.
Η γέμιση μας είναι έτοιμη!
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο κουρού.
Βάζουμε την γέμιση απλώνοντάς την να καλύψει όλο το φύλλο.
Απλώνουμε και το άλλο φύλλο.
Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
Χτυπάμε το υπόλοιπο γάλα με το αυγό που μας έχει περισσέψει και περιχύνουμε με αυτό την πίτα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα!
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου