Υλικά
½ κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο ή ποντίκι
Ελαιόλαδο
2-3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Κόκκινο κρασί ή ξύδι μπαλσάμικο ή το απλό ξύδι
½ κιλό μανιτάρια
Αλάτι ,μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε σε μικρά κομμάτια το κρέας.
- Βάλτε να κάψει το λάδι και σοτάρεται το κρέας και το σκόρδο
- Χαμηλώστε τη φωτιά, προσθέστε τα μανιτάρια που’χετε κόψει σε φέτες, αλατοπιπερώστε και σκεπάστε την κατσαρόλα να σιγοβράζει (όχι μη βάλετε νερό αφού τα ίδια τα μανιτάρια θα βγάλουν).
- Προς το τέλος ρίξτε το μαϊντανό και το κρασί ή το ξύδι .
- Κουνιστέ λίγο την κατσαρόλα να ανακατευθεί και αφήστε για λίγα ακόμα λεπτά να σιγοβράζει αλλά με ξεσκέπαστη την κατσαρόλα.
- Σερβίρετε είτε με πατάτες τηγανητές ή πουρέ ή ακόμα καλύτερα με ρύζι .
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου