Υλικά:
Μισό κιλό λουβιά ( μαυροματικα φασολια)
500γρ. λάχανα (σέσκουλα)
1 κρεμμύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα λουβιά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό, τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά
πλένουμε τα λάχανα , τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και τα πλένουμε καλά
στο τέλος προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε να μουσκέψουνε
στο τέλος προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε να μουσκέψουνε
ανακατεύουμε τα λουβιά και όταν είναι μισοψημένα προσθέτουμε και τα λάχανα (χωρίς το νερό)
όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε αλάτι
σερβίρουμε με φέτες απο κρεμμύδι, λεμόνι και ελαιόλαδο
Καλη επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου