Αρχική σελίδα - Ηome page

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σνίτσελ γεμιστά.....




Υλικά:
6 σνίτσελ χοιρινά 7 κ.σ. μουστάρδα (1 κ.σ. για κάθε σνίτσελ + 1 κ.σ. για την κρέμα)
 6 μπαστουνάκια από κίτρινη πιπεριά
 6 μπαστουνάκια από πράσινη πιπεριά
 6 μπαστουνάκια από πορτοκαλί πιπεριά
3 κ.σ. ελαιόλαδο 6 χοντρά μπαστουνάκια γραβιέρα
  400 ml κρέμα γάλακτος
 1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
 αλάτι πιπέρι οδοντογλυφίδες
Εκτελεσή:
  Πλένουμε ελαφρά τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 μεριές. Σε κάθε ένα σνίτσελ αλείφουμε 1 κ.σ. μουστάρδα και από επάνω τοποθετούμε ένα μπαστουνάκι γραβιέρας και από ένα μπαστουνάκι από κάθε πιπεριά. Τυλίγουμε τα σνίτσελ και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σνίτσελ μέχρι να ασπρίσουν. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κρεμα με 1 κ.σ. μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε και τα μανιτάρια. Περιχύνουμε τα σνίτσελ με την κρέμα και ψήνουμε για 25'- 30'.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου