Αρχική σελίδα - Ηome page
Σνίτσελ γεμιστά.....
Υλικά:
6 σνίτσελ χοιρινά
7 κ.σ. μουστάρδα (1 κ.σ. για κάθε σνίτσελ + 1 κ.σ. για την κρέμα)
6 μπαστουνάκια από κίτρινη πιπεριά
6 μπαστουνάκια από πράσινη πιπεριά
6 μπαστουνάκια από πορτοκαλί πιπεριά
3 κ.σ. ελαιόλαδο
6 χοντρά μπαστουνάκια γραβιέρα
400 ml κρέμα γάλακτος
1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
οδοντογλυφίδες
Εκτελεσή:
Πλένουμε ελαφρά τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 μεριές.
Σε κάθε ένα σνίτσελ αλείφουμε 1 κ.σ. μουστάρδα και από επάνω
τοποθετούμε ένα μπαστουνάκι γραβιέρας και από ένα μπαστουνάκι από κάθε
πιπεριά.
Τυλίγουμε τα σνίτσελ και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σνίτσελ μέχρι να ασπρίσουν.
Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πυρέξ.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κρεμα με 1 κ.σ. μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και ρίχνουμε και τα μανιτάρια.
Περιχύνουμε τα σνίτσελ με την κρέμα και ψήνουμε για 25'- 30'.
Καλή επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου