Υλικά:
- 600 γρ. ζυμαρικά (3 είδη από μικρά ζυμαρικά,πέννες-κοχύλια-τριβελάκι-φιογκάκια-βίδες κ.α.)
- 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
- 120 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 κουτί χυμό ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για σάλτσα αραμπιάτα
- 1 σφηνάκι κόκκινο κρασί
- 1-2 πιπερίτσες καυτερές
- 1/2 ποτήρι νερό
- 2-3 κούπες γκούντα τριμμένο
- 1 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Βράζουμε
τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες,τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε
πυρέξ.Προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει μέσα στα
ζεστά ζυμαρικά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μπέικον και τα τσιγαρίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου