- Κάνετε την κρέμα ως εξής: Κτυπάτε καλά με το μίξερ τα dream topping με το 1/2 ποτήρι γάλα.
- Προσθέτετε τη σκόνη από το φακελάκι της κρέμας καραμελέ και κτυπάτε για ακόμα λίγο.
- Στη συνέχεια ενώ συνεχίζετε το κτύπημα προσθέτετε λίγη κάθε φορά την κρέμα γάλακτος.
- Όταν γίνει ένα αρκετά σφικτό μίγμα, η κρέμα είναι έτοιμη και σταματάτε το μίξερ.
- Παίρνετε ένα τετράγωνο πυρέξ (27x27 εκατοστά).
- Ρίχνετε το 1/2 - 3/4 ποτηριού γάλα σε μπολ.
- Παίρνετε ένα - ένα τα μπισκότα morning coffee
και τα βουτάτε στο γάλα, τα βγάζετε αμέσως και γεμίζετε τη βάση του
πυρέξ βάζοντας το ένα δίπλα στο άλλο. Όπου χρειάζεται κόβετε τα μπισκότα
σε μικρότερα κομμάτια.
- Πάνω από τα μπισκότα απλώνετε τη μισή κρέμα.
- Από πάνω βάζετε άλλη μια στρώση μπισκότα και συνεχίζετε με την υπόλοιπη κρέμα.
- Τοποθετείτε το γλυκό στο ψυγείο και το σερβίρετε είτε μετά από αρκετές ώρες είτε την επόμενη μέρα.
Πριν το σερβίρετε όμως κάνετε το εξής:
- Παίρνετε το σακουλάκι μέσα στο οποίο υπάρχει έτοιμη καραμέλα και με ψαλίδι κόβετε την άκρη του.
- Στη συνέχεια σκορπίζετε την καραμέλα ακανόνιστα πάνω από το γλυκό.
- Πάνω από την καραμέλα σκορπίζετε τριμμένο μπισκότο και σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου