Αρχική σελίδα - Ηome page

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Καλαμάρι Γεμιστό στη Σχάρα με Τυριά


Υλικά:
2 καλαμάρια (περίπου 600 ? 700 gr)
1 πιπεριά Φλωρίνης
120 gr φέτα
40 gr κεφαλοτύρι
πιπέρι λεμονάτο (lemon pepper)

Εκτέλεση
Κόβουμε την πιπεριά σε ψιλούς κύβους, τρίβουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε μαζί και προσθέτουμε πιπέρι λεμονάτο. Εφόσον έχουμε καθαρίσει τα καλαμάρια μας γεμίζουμε το καλαμάρι με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Κλείνουμε το τελείωμα των καλαμαριών με οδοντογλυφίδα. Μαρινάρουμε τα καλαμάρια με ελαιόλαδο. Τέλος, τα ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά στη σχάρα.
Τα υλικά μας είναι για 2 μερίδες

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου