Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο
3 κρεμμύδια
15 ντοματίνια κομμένα σε καρέ
100 ml λευκό κρασί
3 κουταλιές της σούπας μέλι
5-6 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
1 κιλό χταπόδι πλοκάμια
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
*ΠΟΤΕ δεν βάζουμε αλάτι στο βράσιμο του χταποδιού!!!!!!!!
Εκτέλεση:
Βράζω το χταπόδι με το κρασί και το ξύδι για 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Δεν προσθέτω αλάτι. Καίω ένα τηγάνι και σοτάρω το χταπόδι σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Βράζω και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα σοτάρω και αυτά. Προσθέτω το ζωμό από το βράσιμο του χταποδιού, μπαλσάμικο και μέλι .
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου