Υλικα:
2-3 φέτες ψωμί μουσκεμένες
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλάκια κύμινο
αλάτι πιπερι
1 ποτηρι του κρασιου κοκκινο κρασι ξηρο
Σαλτσα:
1/2 pumaro
1 κουταλιά σούπας λάδι από το τηγάνι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Αλατι πιπερι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Τα τηγανίζουμε στο λάδι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το pumaro, μια κουταλιά της σούπας από το λάδι που τα τηγανίσαμε, τη ζάχαρη και λίγο νερό και τα βράζουμε για λίγα λέπτα. Μετά βάζουμε τα Σουτζουκάκια μέσα στη σάλτσα για 10 λεπτά να βράσουν.
Καλη επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου