Υλικά:
300γρ λάχανο
2 καρότα
3 κλωνάρια σελερυ
Υλικά για σος:
4 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα πικάντικη
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά ζάχαρη
Αλάτι πιπέρι
- Κόβετε το λάχανο και τρίβετε τα καρότα, κατά τα γνωστά.
- Σε ένα σέικερ χτυπάτε τη μαγιονέζα με το ξύδι μουστάρδα ζάχαρη και το αλατοπίπερο.
- Περιχύνετε τη σαλάτα και ανακατεύετε να πάει παντού το ντρέσινγκ. Τη βάζετε μερικές ώρες στο ψυγείο.
- Ανακατέψτε πριν το σερβίρισμα και απομακρύνετε το υγρό που πιθανόν να βγάλει.
Kαλη επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου