Υλικά:
1 MORFAT CREAMY [φυτική σαντιγύ]
1 και μισό πακέτο μπισκότα Digestive
125 γραμ.βούτυρο,η,μαργαρίνη
1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
1 τυρί Philadelfphia 300 γραμ.
ξύσμα από μισό λεμόνι
μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι η στό μπλέντερ,τα τοποθετώ μέσα στο ταψάκι που θα φτιάξω το κέικ μου και έχω λιώσει το βούτυρο το ρίχνω επάνω στα μπισκότα και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθούν .Με την βοήθεια ενός κουταλιού το στρώνω το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Στο μπώλ του μίξερ ,η σε ένα μπολ απλό αν έχετε μίξερ χειρός,αδειάζουμε την σαντιγύ,προσθέτουμε και την ζάχαρη την άχνη και χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτο.Προσθέτουμε και το ξύσμα λεμονιού και το τυρί κρέμα Philadelphia και χτυπάμε λίγο ακόμα σε χαμηλή ταχύτητα.
Στο κέντρο της βάσης μπισκότου βάζουμε 3-4 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα και την στρώνουμε ομοιόμορφα.
Απλώνουμε από πάνω και την κρέμα [πάνω από το μπισκότο κι από την μαρμελάδα]και στρώνουμε καλά την επιφάνεια .Τέλος γαρνίρομαι με 6-7 κουταλιές μαρμελάδα φράουλα και με ένα πηρούνι σχηματίζουμε ¨¨κύματα ¨¨στην επιφάνεια της κρέμας.Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.Αν θέλετε γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες κομμένες σε φετούλες.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου