1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
3 φλιτζ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
1 κ.γ. αλάτι
1 φλιτζ. αποξηραμένα cranberries
1 φλιτζ. αποφλοιωμένα φιστίκια αιγινης
Εκτέλεση
Ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέστε τις σταγόνες λευκής σοκολάτας.
Ανακατέψτε τα δύο συστατικά, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει πηχτό.
Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίξτε τα cranberries και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τη βανίλια και το αλάτι και ανακατέψτε.
Προσθέστε και τα φιστίκια και συνεχίστε το ανακάτεμα.
Σε μία φόρμα ψησίματος ή βαθύ ταψί απλώστε λαδόκολλα και ρίξτε όλο το μείγμα σας απλώνοντάς το ομοιόμορφα.
Καλύψτε το σκέυος με αλουμινόχαρτο.
Αφήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες ώστε να παγώσει αλλά να είναι ακόμα μαλακό και να κόβεται εύκολα.
Κόψτε το φοντάν (fudge) σε κομμάτια της αρεσκείας σας και απολαύστε το!
Καλή επιτυχία !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου