Ετικέτες - Θέματα

Αρχική σελίδα - Ηome page

Ότι Κάτσι ...

Ότι Κάτσι ...

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σαλατα γαλοπουλας με καρυ(πολιτικη


Υλικα:

  • 2 φλυτζάνια ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κρέας γαλοπούλας
  • 1 μήλο, αποφλοιωμένες, χωρίς πυρήνα, ψιλοκομμένο *
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού *
  • 1 / 4 φλιτζάνι σταφίδες και / ή αποξηραμένα cranberries
  • 2 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κρεμμυδάκι ή σχοινόπρασο
  • 2 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο (μπορεί να υποκαταστήσει τον μαϊντανό)
  • 1 σέλινο ψιλοκομμένο rib
  • 1 / 2 κουταλιά της σούπας κίτρινο σκόνη κάρι
  • 1 / 4 φλιτζάνι γιαούρτι
  • 1 / 4 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 / 4 κουταλάκι τζίντζερ έδαφος
  • Αλατοπίπερο
* Μόλις ψιλοκομμένο τα μήλα, τα πασπαλίζουμε με χυμό λεμονιού για να τους κρατήσει από αποχρωματισμό.

Εκτελεση:

1 Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το κάρι σκόνη σε μέτρια χαμηλή φωτιά μέχρι αρκετά αρωματικά. Αφαιρέστε από τη θερμότητα. Να μην καθυστερούν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω από τη θερμότητα ή το κάρυ σε σκόνη θα αρχίσει να τοστ. Το σημείο αυτό το βήμα είναι η θέρμανση είναι αρκετή για να απελευθερώσει περισσότερο από τη γεύση του. Μπορείτε να παραλείψετε εύκολα αυτό το βήμα, αν είστε σε μια βιασύνη.
2 Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το κάρι σκόνη, γιαούρτι, μαγιονέζα, το μέλι και τζίντζερ έδαφος. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
3 Ήπια διπλώστε τα ψιλοκομμένα, μαγειρεμένα Τουρκίας, μήλο, σταφίδες / αποξηραμένα cranberries, τα πράσινα κρεμμύδια, κόλιαντρο, και το σέλινο. Δοκιμάστε και να προσθέσετε περισσότερο αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.
Σερβίρετε σε ένα κρεβάτι του μαρουλιού χόρτα ή σε σάντουιτς.

Καλη επιτυχα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

scrolltotop