2 μελιτζάνες φλάσκες
2 κολοκυθάκια μέτρια
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 πατάτες
2 κρεμμύδια ξερά
500 γρ. τοματοπολτό
Σκόρδο
Ένα φλυτζανάκι λάδι
!50 γρ. φέτα
Ρίγανη
Μαϊντανό
Αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ;
Kόψτε τα λαχανικά και τις πατάτες (αφού τα πλύνετε καλά) σε ροδέλες με πάχος 4-5 εκατοστά. Βάλτε τα σε ένα ταψί (μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά με το ψήσιμο θα «μαζέψουν», μην σαν τρομάξει η ποσότητα) και προσθέστε τον τοματοπολτό, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το αλατοπίπερο και το λάδι. Ρίξτε τρία ποτήρια νερό και αφήστε να ψηθούν για 40-45’. Ενδιάμεσα φροντίστε να τα ανακατεύετε, ώστε να ψήνονται ομοιόμορφα.
Πασπαλίστε με ρίγανη και πιπέρι τη φέτα τρίμμα και το βάζετε στο φούρνο να πάρει λίγο χρώμα
Καλή Επιτυχία !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου