Υλικά:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο (και λίγο ακόμα για το τύλιγμα)
Εκτέλεση:
Αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά, να ενσωματωθούν τα 2 υλικά.
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες ή και για όλη τη νύχτα.
Πλάθουμε μπαλάκια, τις χιονόμπαλες και τις κυλάμε σε τριμμένο ινδοκάρυδο να καλυφτούν εξωτερικά.
Αν θέλουμε βάζουμε κάθε χιονόμπαλα σε ένα γκοφρέ χαρτάκι για να προσφέρονται πιο εύκολα!
Τις φυλάμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις κεράσουμε.
Καλή Επιτυχία !!!!
Πηγη:sintagoulis.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου