Υλικά:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο
1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανός
5-6 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι δυόσμο
4-5 ντομάτες μεγάλες
4-5 πατατες μέγαλες
λάδι
αλάτι
πιπέρι
ένα χυμό ντομάτας
Εκτέλεση:
Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι.
Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και από πάνω τις ντομάτες. Ρίχνουμε επίσης τον χυμό ντομάτας, λίγο αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Μόλις ψηθεί το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και το σερβίρουμε κρύο ή ζεστό όπως μας αρέσει.
Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και από πάνω τις ντομάτες. Ρίχνουμε επίσης τον χυμό ντομάτας, λίγο αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Μόλις ψηθεί το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και το σερβίρουμε κρύο ή ζεστό όπως μας αρέσει.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου